PLIGREAT Zene, Balett-táncos Lány Fali Matricák, Meghámozzuk, majd Bottal Fali Matricák, Cserélhető Vinil Inspiráló Idézetek

PLIGREAT Zene, Balett-táncos Lány Fali Matricák, Meghámozzuk, majd Bottal Fali Matricák, Cserélhető Vinil Inspiráló Idézetek

HUF 935.10

Áruk

Zene, Balett-táncos Lány Fali Matricák : A design egy lány táncol a jegyzetek nagyon alkalmas dekorációs meleg táncolni a szobában.Ez is egy jó választás, hogy hozzon létre egy rózsaszín hercegnő szobában a lány.Élvezze DIY : kap 1 darab fali matricák, körülbelül 35.4 × 15.3 cm / 90 cm × 39 cm-es.Használja a fantáziáját, hogy díszíteni őket, ahogy akarja.Alkalmazások Jelenetek : A fal matricák széles körben lehet alkalmazni haza, óvoda, könyvesbolt, kávézó, kávézó, butik, félnek, valamint minden más helyen, hogy szeretnénk létrehozni egy boldog kényelem légkör.Erős Tapadását : Készült vinil, van hosszantartó tapadás, környezetbarát, vízálló, valamint colorfast.Kibír, hogy bármilyen sima, sík felületű, hosszú ideig.A csomagolási módszer roll, kibontja, majd simítsa ki a matrica után kapja, de a hely valamit, hogy ne sík egy darabig, ami megkönnyíti az ön számára, hogy a botot.Cserélhető Fali Matricák : Ez peelable vinyl matrica könnyű alkalmazni, majd távolítsa el nem hagy semmilyen nyomot.Kérjük, olvassa el a részletes rajz a lépések segítségével a matricák.Termék Leírás : Fali Matricák, Meghámozzuk, majd Bottal Fali Matricák, Haza Fali dekoráció Tulajdonságok : Márka : PLIGREAT Vagyunk egy boltban szakosodott amely különböző termékek otthoni dekoráció, kiegészítők.Azt is előírják, mindenféle félig egyedi termékek, ajándékok, üdv cinsult a cusomer alkalmazotti, szeretettel várunk a címlapon a boltban.A célunk az, hogy a legtöbb különleges, bőséges, valamint a költség-hatékony termékek ügyfeleink számára.Ha van nagy szenvedély, a kreativitást, az élet, mi lesz a megbízható partner.Márka : PLIGREAT Anyaga : Pvc Szín : Mint Látható Méret : Mint Látható, Megjegyzések : 1. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen qaulity probléma, vagy bármilyen egyéb kérdése. 2. Mivel a fényhatások, a monitor fényerejét, valamint a kontraszt beállításokat, lehet, hogy van némi különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel. 3. A menüpontot a kép lehet nagyobb, mint a tényleges.Felhívjuk a figyelmet, hogy a méret térkép.


Tulajdonságok

Brand:
PLIGREAT
We are a store specializing in providing various products of home decorations and accessories. We also provide all kinds of semi-custom products and gifts, welcome to cinsult our cusomer service staff and welcome to visit the front page of our store.:
Our aim is to provide most unique, abundant and cost-effective products for our customers.:
If you have great passion and creativity for life, we will be your trusted partner.:
Brand:
PLIGREAT
Material:
Vinyl
Color:
As Shown
Size:
As Shown
Notes:
1. Please feel free to contact us if there is any qaulity problem or any other questions.:
2. Due to the lighting effects, the monitor's brightness and the contrast settings, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
3. The item in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to the size map.:

A kategória legjobb ajánlatai