Érettségi Fél Hátteret Gratulálok Osztály 2023 Háttérben Kék Fehér Gratulálok Diplomások Hátteret Bál Fotózás Háttér 8x6ft(250x180cm)

Érettségi Fél Hátteret Gratulálok Osztály 2023 Háttérben Kék Fehér Gratulálok Diplomások Hátteret Bál Fotózás Háttér 8x6ft(250x180cm)

HUF 2068.20

Áruk

1.Te : 1x gratula grad gratulálok osztály 2023 kék hátteret,8x6ft(250x180cm).Háttérben állhat, vagy a Klipek nem tartalmazza.Támogatja a testreszabás, majd tömeges testreszabás. 2.Anyaga : Vékony műanyag.Digitális nyomtatás, HD-képminőség,egyszerűen hordozható, tárolni. 3.Használata : Ideális a ballagási buli,bál,a téma fotózásra,újszülött baba zuhany fényképezés,videó háttér,torta smash,évforduló megünneplése,a szoba falán,esküvő,étel hátteret,valentin nap,ballagás,Hálaadás vacsora,Karácsonyi party,szilveszter események stb. 4.Tipp : Hajtogatott szállítás,ami a ránc.A helyreállítási módszerek, mint a következő,roll up szorosan egy henger, aztán csak arra vár, 2-4 nap.A ráncok, ránc szinte távolítani.Vagy vas a hátsó felület gőzölős vasaló, de nem száraz, vasaló, alacsony hőfokon,gyorsan. 5.Kapcsolat : Ha kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor át a vevő az üzenetet.Mérete : 8x6ft(250x180cm),Klipek vagy a háttérben áll NEM TARTALMAZ. 1x kék gratulálok osztály 2023 congrats grad háttérben.Vinil anyag, összehasonlítva más anyagok, az előnyöket digitális nyomtatás, nagy felbontású kép.Hátrányok unwashable, könnyebb ráncos, fehér szélek.Ha szeretné Testreszabni, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül vevő üzenet, mondja el nekünk a képet szeretné szabni, amely a tartalom testreszabni, mint például a szín, méret, betűtípus, a tartalom, amit meg kell hozzáadni vagy eltávolítani, stb.Támogatjuk személyre szabott, tömeges testreszabás.Meleg Tippek : 1.Ez Szállított hajtogatott, szóval lehet, hogy enyhe ráncok.Tudod, hogy egy nedves ruhával a hátulján pedig vas GYORSAN, ALACSONY HŐMÉRSÉKLET, a VAS, akkor minden rendben lesz. 2.Kérem, álljon a megfelelő távolság, ha a képeket.Ne álljon túl közel.Még néhány nagy képek tűnhet egy kicsit pixeles nézve szorosan. 3.A különböző képernyők, a kép lehet, hogy enyhe szín különbségek, remélem, megérted.Köszönjük, hogy minket választott!Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk ad kielégítő választ AZONNAL.


Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai