ANYUFEI Szekrény, Fogas Ruhacsipesz 2db Lóg Fogas Kijelző Csatlakozó Csík ruhafogas Horog Gyűrű

ANYUFEI Szekrény, Fogas Ruhacsipesz 2db Lóg Fogas Kijelző Csatlakozó Csík ruhafogas Horog Gyűrű

HUF 3.00

Áruk

Nem kell kerülgetni a ruhákat a szekrénybe!Ez segít maximalizálni a szekrény, miközben a rendet, rendezett!Megmenteni az ideje, hogy ruhát, mert akkor képes lesz arra, hogy megtalálja ruhák gyorsabban, egyszerűbben!.Jellemzői : Ezüst hang horog fehér műanyag lánc, a horog több ruhát.Ez lógott towl, táska, sapka, sál, ruha, köntös, stb.Nagy tároló, kijelző, szervezzék meg a ruhát, vagy a táskánkban van otthon, irodában, üzletben, majd a hátsó ajtót.Lógó Lánc csak, egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel.Anyaga : Műanyag.Szín : Fehér, Ezüst.Nem kell kerülgetni a ruhákat a szekrénybe!Ez segít maximalizálni a szekrény, miközben a rendet, rendezett!Megmenteni az ideje, hogy ruhát, mert akkor képes lesz arra, hogy megtalálja ruhák gyorsabban, egyszerűbben!.Jellemzői : Ezüst hang horog fehér műanyag lánc, a horog több ruhát.Ez lógott towl, táska, sapka, sál, ruha, köntös, stb.Nagy tároló, kijelző, szervezzék meg a ruhát, vagy a táskánkban van otthon, irodában, üzletben, majd a hátsó ajtót.Lógó Lánc csak, egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel.Anyaga : Műanyag.Szín : Fehér, Ezüst. 2db Lóg Fogas Kijelző Csatlakozó Csík ruhafogas Horog Ring Features : Ezüst hang horog fehér műanyag lánc, a horog több ruhát.Ez lógott towl, táska, sapka, sál, ruha, köntös, stb.Nagy tároló, kijelző, szervezzék meg a ruhát, vagy a táskánkban van otthon, irodában, üzletben, majd a hátsó ajtót.Lógó Lánc csak, egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel.Specifikáció : Anyag : Műanyag,Fém Teljes Hossz : app.1.3 m/51.18 hüvelyk Gyűrű Méret : app.5.6x1.8cm/2.20x0.71in Szín : Fehér, Ezüst Mennyiség : 2db Megjegyzés : Nem lakossági csomag.Kérem, engedje meg, 15cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza : 2 x Ruha Lóg Chain Only a tartalmát a fenti csomag, nem más termékek.Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, manuális mérési hibát okozhat, 1-3mm.Győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt triggering2. A színe lehet, hogy más különbségek, kérlek, értsd meg.


Tulajdonságok

Material:
Plastic,
Metal Total Length:
app.1.3m/51.18inch
Ring Size:
app.5.6x1.8cm/2.20x0.71in
Color:
White with Silver
Quantity:
2Pc
Note:
No retail package.
Please allow 15cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
2 x Clothes Hanging Chain
Only the contents of the above package, not other products.:
Notice:
1. Please allow manual measurement to cause an error of 1-3mm. Make sure you don’t mind before triggering:
2. The color may have different differences, please understand :

A kategória legjobb ajánlatai

TOOYFUL 2X 10 Darab Fa Fogas, Fém Kampó
  • Friss

TOOYFUL 2X 10 Darab Fa Fogas, Fém Kampó

HUF 8415.00

Színes : .Anyaga : fa, fém.Különböző méretben állnak rendelkezésre.Készlet 10 darab fából készült ruhák, fém akasztó horog 18; SD1 / 3 SD1 / 4 SD1 / 6 Bácsi más babák az